Glennis Grace is gisteren in een restaurant in Amsterdam gespot samen met een andere man. De twee waren aan het dineren bij Van Dam Brasserie. ,,Ze waren ook samen op Curaçao”, meldt een bron aan Juicechannel. Heeft Glennis een nieuwe relatie?

Glennis krabbelt langzaam weer uit de put. Ze is op dit moment druk met haar taakstraf die ze uitvoert in een verzorgingstehuis. De zangeres doet er alles aan om weer met open armen ontvangen te worden en dat lijkt haar te lukken: waar ze vorig jaar voortdurend geboycot werd, zijn haar eerste twee optredens al uitverkocht.

‘Ook samen op Curaçao’

Ook in haar privéleven lijkt het weer een stuk beter te gaan. Na haar breuk met Dion, die ook betrokken was bij het geweldsincident vorig jaar, lijkt Glennis opnieuw de liefde te hebben gevonden. ,,Glenda is gisteren door een volger gespot bij Van Dam”, meldt Juicechannel op Instagram bij een foto van de date van Glennis.

De man wordt meteen herkend door volgers. ,,Daar was ze ook mee op Curaçao ”, reageert een volger. ,,Toen liep ze ook al met hem te kleffen. En later gingen ze een scooter tour doen over het eiland en toen zat ze ook aan hem vastgeklampt.”

Bron: