Na haar beruchte incident in een Jumbo-filiaal dacht zangeres Glennis Grace dat ze het ergste wel had gehad. Maar de gevolgen van haar handelingen blijken dieper te gaan dan de hitlijsten, zo vertelt ze openhartig in een exclusief interview met Party.

Het zingen gaat weliswaar door, maar Glennis Grace voelt de kille wind van isolement om zich heen waaien. Enkele van haar nauwste bondgenoten hebben de brug verbrand. Over deze verrassende wending zegt ze: “Op zakelijk vlak kan ik dat nog begrijpen, maar op persoonlijk niveau? Dat doet pijn.”

Wat vooral schrijnend is, is het verlies van enkele oude vrienden die haar jarenlang bijstonden. “Het waren geen oppervlakkige contacten”, benadrukt Glennis Grace. “Sommigen van hen stonden aan mijn zijde in de moeilijkste tijden. Ik had liever gehad dat ze gewoon aan mijn deur kwamen en hun frustraties uitten.”

Maar het zijn niet alleen vrienden die afstand nemen. Zelfs enkele familieleden en mensen uit haar directe kring lijken haar met andere ogen te bekijken. Het zwaarste voor Glennis Grace? “Het diepste verdriet is te beseffen dat geliefden uit je leven verdwijnen”, onthult ze aan Party.

Bron: