Glennis Grace is weer helemaal terug. De eerder massaal gecancelde zanger heeft weer boekingen en na een lange tijd lijken mensen haar weer leuk te vinden.

‘Ik mis je’

Op Instagram staat Glennis emotioneel stil bij een groot verlies in haar leven. Gisteren was het namelijk exact drie jaar geleden dat haar vader overleed.
In haar story (een verhaal op Instagram dat vierentwintig uur zichtbaar blijft) post ze een foto waarop ze samen met haar vader te zien is.
Hierbij schrijft ze emotionele woorden: ”Lieve papa, al drie jaar zonder jou. Ik vind het maar niks. Helaas is de hemel te ver om je te bezoeken om gewoon met je te hangen… al is het maar voor even. Until we meet again.”
Glennis sluit de tekst af met: ”Ik mis je en ik hou van je.”
Glennis Grace staat stil bij groot verlies: ”Ik mis je”

Comeback

Glennis Grace is definitief terug van weggeweest. Ze maakte onlangs haar comeback op een groot Nederlands podium en daar lijkt ze de komende jaren niet van weg te slaan.
Glenda Batta, zoals haar echte naam luid, heeft namelijk een contract voor de duur van drie jaar ondertekend voor een dinnershow. Ze is speciaal gevraagd door producent Frank Wentink. Hij liet eerder weten dat iedereen een tweede kans verdient.
Ook noemt hij Glennis een van de allerbeste zangeressen die ons polderlandschap rijk is. En dat kunnen we niet ontkennen.

Jumbo

Voor wie echt onder een steen heeft geleefd het afgelopen jaar: Glennis werd iets minder dan een jaar geleden veroordeeld tot 200 uur taakstraf. Dit naar aanleiding van haar rol in de grote Jumbo supermarkt-rel, waar haar zoon met een e-sigaret naar binnen wandelde.
Het joch maakte daarna ruzie met personeel en ging zijn moesje halen, die gemakshalve met een knokploeg op minderjarigen afging. Het verdient allemaal geen schoonheidsprijs, maar Glennis heeft al meerdere malen haar excuses aangeboden.

Bron: