Glennis Grace heeft haar koffers gepakt en is vertrokken naar Curaçao om te genieten van zon, zee en strand. Maar ook dáár lijkt de zangeres een slechte reputatie te hebben. ,,Ik wil niet met jou geassocieerd worden”, zegt een inwoner wanneer Glennis hem aanspreekt.

Hoewel Glennis haar taakstraf voor het geweldsincident in een supermarkt heeft uitgevoerd, lijkt ze nog steeds een slechte reputatie te hebben. Niet alleen in Nederland, maar ook in Curaçao. Want dat Glennis momenteel op het eiland te vinden is heeft voor enige ophef gezorgd. Toch lijkt de zangeres er niet mee te zitten. ,,Er is wat commotie dat ik op Curaçao zit en dat ik niet mag genieten. Maar ik laat zelfs lekker mijn haar doen jongens”, vertelt Glennis terwijl ze in de kappersstoel zit.

Slechte reputatie
Wanneer een man de kapperszaak binnenloopt, is Glennis nog aan het filmen. ,,Je moet even promotie van jezelf maken. Waar zijn we?”, zegt Glennis tegen de man, die vermoedelijk de eigenaar van de zaak is. Even blijft het stil. ,,Ik wil niet met jou geassocieerd worden”, zegt de man vervolgens. Glennis lacht de opmerking weg. ,,Ik snap hem”, zegt ze lachend.

Bron: