Glennis Grace (45) is helemaal over de rooie. In een video op Instagram gaat de zangeres flik los tegen de gemeente Amsterdam. In de straat van mevrouw Batta liggen een paar kerstbomen en de gemeente moet deze NU komen opruimen.

Opgewonden standje

Glennis heeft een video gemaakt waarin te zien is dat er wat kerstbomen naast auto’s liggen. Door de storm zijn de bomen weggewaaid. Grace is er niet over te spreken dat de gemeente ‘het perfecte idee had om kerstbomen gewoon ergens te dumpen’.
De zangeres gaat online flink los. ”Dit ligt er al twee weken!” Ze beweert ook dat auto’s beschadigd zijn door de kerstbomen en roept de gemeente op hier ogenblikkelijk iets aan te komen doen. Bij de video schrijft ze ook de hashtag #stupidity.

Zoon Glennis Grace

De laatste keer dat we iets van Glennis Grace gehoord hebben, is nog niet eens zo lang geleden. Iets meer dan een week geleden kwam de zoon van de zangeres in het nieuws. Hij zou op Curaçao een meisje vol in het gelaat hebben gemept.
Anthony Shane Majri zou op het eiland zijn ex-vriendin hebben afgeranseld nadat hij werd afgewezen. Dat wist Yvonne Coldeweijer te melden. De nog altijd minderjarige Anthony misdroeg zich gedurende dag op het strand en gaf ’s avonds zijn ex een paar tikken.

Geen reactie

Hoewel zo’n beetje de hele vaderlandse media erop dook, heeft Glennis nog niet gereageerd op de daden van haar zoon. Glennis maakt zich meer druk om kerstbomen dan om het meppen van vrouwen. Enfin, hieronder is de tirade te zien:

Nieuwe details: dit is waarom zoon Glennis Grace een meisje sloeg

Bron: