Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat supermarktbandiet Glennis Grace met Jordaan-strijders naar de Jumbo toog om minderjarigen een lesje te leren. Gezellig moederleeuw spelen voor een onhandelbaar kind die vrouwen slaat. Maar wat heeft dat financieel voor gevolgen gehad?

Megaverlies

Weekblad Party heeft de cijfertjes erbij genomen en concludeert al snel dat het akkefietje bij de Jumbo funest geweest is voor haar loopbaan. Aan de ene kant is dat te begrijpen, maar niemand kan ontkennen dat Glennis mooi kan zingen.
Afijn, losgaan in de supermarkt heeft ervoor gezorgd dat haar boekingen werden afgezegd. Dat was al bekend. Glennis blijkt ook twee bedrijven te hebben. Daaar zijn de inkomsten gigantisch van gekelderd. De schade zou bijna een ton zijn. Party noemt dat ‘niet mals’.

Moet Glennis vakken gaan vullen?

Heeft Glennis nog wat geld over? Haar loopbaan duurt natuurlijk al vrij lang, en La Grace heeft flink wat geld opzij gezet als we Party mogen geloven. De zangeres zou nog altijd een eigen vermogen hebben dat zo rond het bedrag van 1,2 miljoen euro uitkomt.
Kortom: ze zit helemaal niet krap bij kas en best bij de wat duurdere supermarkten boodschappen doen. Ook liet ze laatst weten dat haar boekingen weer toenemen. Op korte termijn brengt ze weer een single uit en ze werkt ook aan een nieuw album.

‘Praat over muziek’

Glennis wil het eigenlijk liever niet meer hebben over de Jumbo en wat daar gebeurd is. ”Feit is gewoon dat alles weer over muziek moet gaan, toch, uiteindelijk. De optredens komen langzaam weer binnen, dus ik ben een tevreden mens.”

Bron: