Maxime Meiland laat weinig los over de rechtszaak die tegen haar is opgezet door de man die haar, volgens Maxime zelf, verkracht zou hebben op 15-jarige leeftijd. Deze man, die destijds ook 15 jaar oud was, zegt dat dit geen verkrachting is geweest maar met wederzijdse instemming. Hierbij zou deze man ook meerdere getuigenverklaringen hebben. De aangiftes gaan momenteel heen en weer en de roddelbladen zitten er bovenop. Een lastige kwestie natuurlijk, je wil iemand die verkracht is niet in twijfel nemen. Aan de andere kan wil je iemand die vals beschuldigd wordt ook niet voor de haaien gooien met zo’n beschuldiging. Al met al kun je geen kant kiezen aangezien je er zelf niet bij bent geweest. Toch zijn er veel mensen die de kant van Maxime of die van de man kiezen.

Maxime Meiland gaat voor nieuwe… oude look!

Maxime wordt als ‘leugenachtig’ beschouwd en veel mensen denken dat ze het verhaal verzonnen heeft voor de verkoop van haar boek. Gisteren verscheen Maxime met een nieuw kapsel, geen blond stijl haar meer maar gekruld donker haar. Veel mensen zeggen in de reacties dat het haar niet staat, het blijkt echter haar natuurlijke haarkleur en krullen te zijn. Bart Ettekoven weet meer over het haar van Maxime: “Iedereen had zoiets van: hé, wat ziet zij er anders uit, wat is dit voor nieuwe look? Het lijkt wat donkerder en veel gekrulder en dat is het ook. Wat is nou het verhaal? Het is haar eigen kleur en het zijn ook haar eigen krullen, dus de blonde coupe en zoals we haar allemaal hebben leren kennen, dat is niet haar natuurlijke look. Zo wordt Maxime eigenlijk een soort van wakker.”

Voorbereiding voor rechtszaak?

Guido den Aantrekker denkt dat Maxime dit heeft gedaan vanwege de zaak die eraan komt: “Zou het iets met die rechtszaak te maken kunnen hebben? Dat ze wat serieuzer over wil komen? Want ze heeft natuurlijk toch een beetje dat… Nou, ik wil niet zeggen dat losbollige, maar dat flamboyante, ook met dat blonde kapsel. Dat ze denkt: ik moet straks een serieus verhaal vertellen, ik moet misschien qua imago…” Wordt je als blondine niet serieus genomen, vraagt Anouk Smulders verbaasd. Guido grappend: “Nee, als blondine word je echt niet serieus genomen.” Het nieuwe kapsel van Maxime Meiland waar zoveel om te doen is:

Bron: