Olcay Gulsen kennen we inmiddels allemaal als de partner van Ruud de Wild. De onderneemster heeft het zelf goed voor elkaar, met een geschat eigen vermogen van 15 miljoen euro mag de 54-jarige radio-dj in zijn handjes klappen met zo’n knappe 42-jarige vriendin. Echter heeft Olcay duidelijk gemaakt dat dat fraaie uiterlijk niet aan is komen waaien.

Gulsen en De Wild zijn tegenwoordig te zien in hun eigen realityserie over hun leven. Er is een hoop kritiek op het stel vanwege de serie, de twee worden door verschillende media als behoorlijk egocentrisch beschreven. De serie blijkt dan ook een ‘megaflop’ te zijn volgens dé kijkcijferspecialist Tina Nijkamp: “Kijkcijferpaniek voor Ruud en Olcay. Nog minder kijkers dan vorige week! Heeft NPO 1 lager gescoord afgelopen jaar? Zelfs Festival van de Liefde scoorde hoger afgelopen zomer. Waarom is dit van NPO 3 naar NPO 1 verhuisd? Wie dacht dat dit op NPO 1 een hit kon worden?”

Kritiek op gewicht van Olcay Gulsen

Echter krijgt Gulsen tegenwoordig ook kritiek op haar voorkomen. De onderneemster heeft een fotoreeks geplaatst van haar vakantie in Marbella. Gulsen schrijft hierbij: “Siestas and Fiestas – Marbella B-Day Trip Dumpie!” Op één van de foto’s zit Gulsen in een zarte jurk op een bankje, en fans schromen niet om zich over haar gewicht uit te spreken. De foto wordt overspoelt met reacties als: “Te dun is ook niet mooi. Je was mooier met een paar kg meer. Maar je blijft een mooie vrouw!” Er zijn echter ook mensen die het voor Gulsen opnemen: “Al die opmerkingen over dat ze te mager is heeft iemand er wel eens over nagedacht dat het misschien onbewust is gegaan en dat ze er zelf ook geen controle over heeft…” Gulsen geeft aan dat het bewust gegaan is: “Hard voor getraind!” De desbetreffende foto is verwijderd, maar Juicechannel heeft deze voor ons bewaard:

Bron: