We weten niet hoe, en ook niet wanneer, maar voordat we het dachten werd onze vriend Nicol Kremers, jawel de ex van Peter Gillis, de populairste vrijgezel van ons land. Volgens roddelsites is mevrouwtje wanhopig op zoek naar een partner.

Nicol zit niet stil
Sinds het uiteenvallen van Nicol en Peter heeft ze zeker niet stil gezeten, hoewel we haar niet meer zullen zien in het bekende programma; ‘Massa is Kassa’, zijn we haar wel vaker tegengekomen op TikTok, waar ze een aantal keer live is gegaan. Zo hoorden we geruchten over haar nieuwe vlam, een kapster uit Schoonhoven. Nu blijkt dat ze haar liefdespijl op iemand anders heeft gericht, namelijk Michael van der Plas, de ex van Samantha de Jong.

Het nieuwsje gaat als een lopend vuurtje rond
Nicol aarzelde niet om in de DM van Michael te sliden, waarbij ze hem met haar bezorgde hartje het een en ander vroeg. Yvonne Coldeweijer, die met een ogen open lijkt te slapen, wist op een of ander manier de volgende dag al in bezit te zijn van screenshots van het gesprek. Het nieuwsje ging natuurlijk als een lopen vuurt je rond. Michael van der Plas probeerde het vuurtje te doven door te reageren op het uitgelekte gesprek.

Natuurlijk hebben we hieronder het gesprekje voor je:

Bron: