Maxime Meiland, haar man Leroy en hun twee dochtertjes Claire en Vivé zijn vandaag in het ziekenhuis. Wat is er aan de hand?

Maxime deelt in Instagram Stories beelden vanuit het ziekenhuis. Dochtertjes Claire en Vivé hebben beiden een ballon vast. ,,Straks rustig doen hé bij de zieke mensen, want we zijn in het ziekenhuis”, spreekt Maxime haar dochters toe. ,,Weet ik”, antwoordt Claire.

In ziekenhuis

,,Denk je dat dat gaat lukken?”, vraagt Maxime, die de camera naar Leroy draait. Leroy schudt meteen nee. ,,Ik heb er een hard hoofd in”, zegt hij terwijl hij naar de lift loopt. Bij wie het gezin op bezoek gaat is niet bekend.

Verhuizen

Onlangs werd bekend dat de Meilandjes opnieuw gaan verhuizen. Volgens weekblad Story gaat de familie weer onder één dak wonen. Dat betekent dat niet alleen Maxime weer bij haar ouders intrekt, maar ook haar man Leroy en dochtertjes Claire en Vivé. Het gaat om een bijzondere plek in Noordwijkerhout. Op het landgoed waar de Meilandjes gaan wonen stond namelijk ooit het klooster Leeuwenhorst, dat werd gesticht voor adellijke vrouwen.

Plannen

Sander, de ex-vriend van Erica, vertelde vorig jaar al in gesprek met weekblad Story dat de Meilandjes al jaren van plan zijn om weer samen onder één dak te gaan wonen. ,,In januari 2021 hadden Martien, Erica en Maxime al het plan samen een kavel te kopen. Ze wilden daar met zijn allen onder één dak gaan wonen, maar kregen het destijds niet rond.”

Bron: