Monique Westenberg laat in een geheimzinnig bericht op Instagram weten dat ze aan een ‘nieuw hoofdstuk’ begint. Wat ze daarmee bedoelt vertelt ze niet, maar ze laat wel zien dat ze in het vliegtuig zit. Haar post zorgt voor een hoop vragen. Waar gaat Monique heen? En nog belangrijker: met wíe?

Monique wil haar volgers duidelijk maken dat er iets groots gaat gebeuren, maar wát vertelt ze niet. ,,Nieuw hoofdstuk”, schrijft ze op Instagram bij een foto van twee paspoorten vanuit het vliegtuig. Hoewel eerst vermoed werd dat ze samen met zoontje Dré op reis is, blijkt dat niet het geval te zijn. Maar met wie is Monique dan het vliegtuig ingestapt?

Cursus

Volgens Yvonne Coldeweijer gaat Monique een cursus volgen. Eerder volgde Monique een opleiding bij Charlotte Labee en deze cursus zou om iets soortgelijks gaan. Monique gaat dit keer in ieder geval niet naar het buitenland voor een gezinsvakantie, want haar goede vriendin Amalia deelt een foto van kleine Dré die samen met haar zoontje op het voetbalveld staat.

Bron: