De geruchten gingen al langer rond, maar nu is het huwelijk van tv-man Erland Gajaard en Ushi Wendy van Dijk echt eind verhaal. Tenminste, als we huwelijksexpert Evert Santegoeds mogen geloven. Want die volgt alles op de voet voor zijn blaadje Privé.

Crisis

Ongeveer 4,5 jaar geleden zaten Wendy van Dijk en haar (ex?) man Erland Galjaard al in een diepe crisis. Dat is toen goedgekomen. Maar nu herhaalt de geschiedenis zich, met dit verschil dat Erland onlangs op huizenjacht ging in Rotterdam, en een appartement heeft gekocht.
De woning staat niet op naam Wendy en is ook best ver weg van Vecht, waar ze woont. Volgens Santegoeds kan niemand er meer omheen: de twee leven al gescheiden van elkaar. ”Als Wendy met haar zoon op vakantie is in Thailand en Erland is nergens te bekennen, dan weet je het wel.” Maar dat niemand opheldering wil geven, is in de ogen van Evert Santegoeds al helemaal krankzinnig.

Stilte

”Het feit dat niemand iets wil zeggen over de situatie, maakt het nog mysterieuzer. Iedereen zwijgt. Evert heeft geprobeerd om Erland te bereiken, maar die wilde niets zeggen. Overigens werd Galjaard recent nog gespot in een hotel met…Linda de Mol. Dat dit geen werkafspraak betrof, werd al snel helder. Galjaard is namelijk al een tijdje niet meer werkzaam voor Talpa.
De hamvraag is natuurlijk of Evert denkt dat het huwelijk nog kans van slagen heeft. Hij denkt zelf van niet: ”Als je een huis van meer dan een miljoen koopt in Rotterdam wat toch een heel eind uit de buurt is van Wendy, dan zet dat je wel aan het denken.”

Bron: