Terwijl de rest van Nederland dacht dat André Hazes zich volledig had toegewijd aan een rustig familieleven met Monique Westenberg doen er hele andere geruchten de ronde. André die naar verluidt volledig afgekickt zou zijn lijkt de verleiding van het wilde leven toch niet te kunnen weerstaan.

Het gerucht gaat dat André minstens één keer per maand naar een afgelegen deel van Spanje vliegt. Hij doet dit heel stiekem om geen sporen achter te laten. Het begon allemaal ongeveer zes maanden geleden.

Je zou denken dat hij gewoon wat tijd voor zichzelf nodig had, misschien om te schrijven of om inspiratie op te doen. Maar het lijkt erop dat er iemand in Spanje is die zijn aandacht heeft getrokken. Een dame, om precies te zijn.

Terwijl de identiteit van deze mysterieuze vrouw nog onbekend is zijn er geruchten dat zij een oude bekende van André zou zijn. En er is natuurlijk één Spaanse dame met wie hij een affaire heeft gehad.

Het is pijnlijk om te bedenken dat als deze geruchten waar zijn dit de zoveelste keer zou zijn dat André de liefde van zijn leven Monique Westenberg bedriegt. Het stel heeft in het verleden al vaker problemen gehad, en hoewel ze er sterker uit leken te komen zouden deze nieuwe onthullingen een enorme klap zijn voor hun relatie. Al is dat ook maar de vraag, want volgens Sarah van Soelen mag André van Monique gewoon vreemd gaan zolang hij maar bij haar blijft.

Bron: