Het is spannend als je meedoet aan LLDL (afkorting van Long Live Love). Het was een blind date die minstens 24 uur duurde. Als je binnen de eerste 5 minuten merkt dat dit niet werkt, heb je een lange dag voor de boeg. Showmakers proberen singles te matchen op basis van hun voorkeuren. Daarom zal een verlegen persoon niet snel in een villa met een kroegtijger wonen.

Als je twee introverte mensen bij elkaar zet, wordt het waarschijnlijk een ongemakkelijke date. Gerald was verlegen, en zijn date ook, maar niet zo verlegen als Gerald zelf. Gerrard heeft zijn moeder gebeld om hulp te vragen om dichterbij te komen. Zo vraagt ​​hij zijn moeder om tips om zijn date te zoenen en te doen.

Gerard waagde zijn kans in LLDL!

Om het ijs te breken, hebben Gerard en zijn date een hele reeks vragen beantwoord. Gerrard kreeg nogal “opwindende vragen” van zijn date, wat de onhandigheid nog groter maakte. De eerste vraag is bijvoorbeeld: “Heb je je ooit afgevraagd hoe ik er naakt uitzie?” Het is een goede vraag voor de verlegen Gerald: “Ja, natuurlijk wel!” Eerlijk gezegd is de tweede vraag natuurlijk een beetje onhandig: “Waar wil je me het liefst aanraken?” Nou, hier komt het:

Bron: