Gerard Joling heeft de laatste tijd hard uitgehaald naar Gordon. Hij verrast nu velen door plotseling diep door het stof te gaan voor zijn mede-entertainer. De geruchten over een mogelijke comeback als duo blijven circuleren, ondanks waarschuwingen voor schadelijke gevolgen voor Jolings eigen carrière. Met Gordons vertrek bij Talpa lijkt de weg in ieder geval vrij voor een comeback.

Gerard Joling over Gordons verslaving tijdens TV-opnames

Tijdens een recent interview op Radio 538 werd de Aalsmeerse zanger gevraagd naar de geruchten rondom de verslaving van Gordon. Hij onthulde dat Gordon tijdens eerdere programma’s verslaafd was en een wispelturig karakter vertoonde, niet alleen tegenover hem maar ook tegenover het productieteam. Deze beschuldigingen kunnen tegenwoordig fataal zijn voor een tv-carrière. Zeker als we denken aan wat er gebeurd is met Matthijs van Nieuwkerk. Het lijkt erop dat de zanger en entertainer daarom even is teruggefloten. Op zijn Instagram-pagina bood hij Gordon opvallende excuses.

Deur open naar nieuwe samenwerking?

In zijn verklaring op Instagram betreurt de jolige zanger zijn eerdere uitspraken over Gordon en opent hij hiermee de deur voor een mogelijke toekomstige samenwerking. Hij erkent dat zijn eerdere bewoordingen te scherp waren en benadrukt dat ze samen prachtige programma’s hebben gemaakt. De suggestie van een comeback wordt steeds sterker, met insiders die speculeren over een mogelijke hereniging achter de schermen, wellicht bij RTL, en vooral bij Videoland. Het maakt in ieder geval flink de tongen los bij programma’s als RTL Boulevard en Vandaag Inside. Er wordt gespeculeerd wie hierachter zit. Mogelijk RTL-Baas Peter van der Vorst, die een opening zoekt om Gordon op de zender te krijgen.

Bron: