Gordon heeft nog steeds huilbuien en slapeloze nachten van het zeer openhartige interview dat Gavin aan weekblad Privé gaf. Volgens Gordon uitte zijn ex-verloofde alleen maar leugens. Gerard Joling betwist dit. Sterker nog, hij staat achter Gavin.

Labiele man

We hebben er allemaal van kunnen meegenieten, de openbare ruzie tussen Gordon en Gavin die via de media werd uitgevochten. In een exclusief interview met Privé liet Gavin weten dat Goor een labiele man is die aan de drugs zit en kampt met ‘extreme stemmingswisselingen’.
Ook liet Gavin weten dat het huwelijksverhaaltje op de Malediven een plan van Gordon was. ”In Dubai hebben we samen verlovingsringen uitgezocht.” Onlangs heeft Gordon besloten om zowel Gavin als Evert Santegoeds aan te klagen. Tenminste, hij gaat zijn best doen om dat te laten lukken. Via Yvonne Coldeweijer heeft hij laten weten tot ‘het uiterste’ te gaan.

‘Altijd drama’

En dan nu het belangrijkste stukje in dit verhaal. Bij Omroep Flevoland laat Gerard Joling nu weten dat Gavin wel degelijk de waarheid spreekt. ”Tijdens de programma’s die ik maakte met Gordon is hij drie keer van een vriend af gegaan. Ik zal je de details besparen, maar drama’s…Echt.”
Vooral het verhaal dat het huwelijksaanzoek in scène is gezet, klinkt volgens Gerard geloofwaardig. ”Het is toch heel gek als jij aan je partner vraagt: ‘Wil je mij ten huwelijk vragen? Dan haal ik zelf even de ringen en dan ga jij voor mij op de knieën!”’, legt hij uit.

‘Ik geloof Gavin’

”Ik ken Gordon zo goed, ik geloof die Gavin wel. Als hij nu luistert, kan hij natuurlijk mijn strot wel afsnijden. Ik gun hem het allerbeste, maar het is elke keer wat en het wordt zo vermoeiend. En het ligt nooit aan Gordon. In zijn geval ligt het altijd aan iemand anders”, aldus Gerard.

Bron: