Gerard Joling heeft zich de woede van Yvonne Coldeweijer op de hals gehaald door onjuiste informatie te verspreiden over haar favoriete radiozender 100%NL. De juicekoningin is niet te spreken over het feit dat Gerard naar eigen zeggen ‘geboycot’ wordt door de zender.

Hufters
Nederlandse artiesten willen natuurlijk vaak gedraaid worden op de radio. Dat levert naast bekendheid ook nog centjes op. Gerard Joling ging onlangs helemaal los en begon zelfs de hoge heren van de zender uit te schelden. Hij noemde de bobo’s ‘hufters’

Volgens Joling wordt hij al ”10 jaar lang geboycot” en wordt er geen enkel nummer van hem gedraaid. Dit is niet waar, zo constateert Yvonne Coldeweijer. ”Ik luister heel vaak naar 100%NL. Ik zweer het je: dit klopt helemaal niet wat hij zegt. Een tienjarige boycot? Ik hoor hem minstens een keer per week! Sowieso op die gekke vrijdag met die gekke liedjes hoor ik hem.”

Niet okee
Yvonne vindt het niet kunnen wat Gerard zgt. ”Het is niet zo netjes, want het klopt gewoon niet en ik denk dat het de band met 100%NL ook een soort van aantast. Waarom zou je dat zeggen als het helemaal niet waar is?”, zo vraagt ze zich af.

”Ik heb zoiets van: het maakt niet zoveel uit eigenlijk of het iets groots of kleins is. Het gaat er gewoon over: stop eens even met liegen, niet doen. Dat is niet waar, dit klopt niet. Dat is niet leuk, nee toch!? Want ik denk: ”Okee Geer, als je dus hierover liegt, waar lieg je dan nog meer over?”

Bron: