Presentatrice Geraldine Kemper staat erom bekend dat ze geen blad voor haar mond neemt. De knappe vrouw doet regelmatig onthullende uitspraken tijdens interviews met betrekking tot seks en relaties. Zo onthulde ze onlangs een aantal pikante details tijdens een interview voor Linda Magazine. Ze maakte naderhand een badkamer-foto waarop ze refereert naar dit interview, en plaatste deze op Instagram.

Een rauw, lekker, en eerlijk interview

Geraldine deelt wel vaker intieme details over zichzelf, en schroomt ook niet om een foto te nemen terwijl ze poedelnaakt in bad zit. Het is dus niet vreemd dat de presentatrice open en eerlijk vertelt hoe ze haar seksleven ervaart, en daarnaast nog meer topics aanhaalt waar toch wel een taboe op rust. De geboren Volendamse gaat graag de discussie aan, maar weet de boel wel luchtig te houden.

De blondine is een mooie verschijning, en deelt regelmatig foto’s op Instagram waarvan haar volgers ongetwijfeld genieten. Vorig jaar zomer trakteerde ze hen op een topless-foto waarvan de harten van zowel mannen als vrouwen sneller gingen kloppen. De presentatrice onthulde in het interview een aantal pikante details over haar seksleven, waarin ze uitgebreid vertelt hoe het er bij haar in de slaapkamer aan toegaat.

Geraldine Kemper doet boekje open op badkamer-foto op Instagram

De 33-jarige blondine onthulde tijdens een interview met Linda Magazine dat ze al een paar keer een trio heeft gehad, en dat het haar goed is bevallen. “ik kan seks los van liefde zien” zei ze in het interview. Daarnaast heeft ze onthuld dat ze heeft overweegt om haar eitjes in te laten vriezen, en benoemde hierbij actrice Jennifer Aniston. Geraldine noemt het interview in de caption van het onderstaande bericht ‘rauw, lekker, en eerlijk’.

Op de onderstaande foto zien we de blonde actrice zoals we haar wel vaker op een foto zien: opstandig, uitdagend, maar sexy. Geraldine Kemper deed in het verleden vaker uitdagende fotoshoots, zo ging ze in 2016 volledig uit de kleren toen ze samen met Kim Feenstra een reeks foto’s liet maken door een fotograaf die daar ongetwijfeld geen spijt van heeft gehad. De blondine is een prachtige dame, daar zijn haar 645K volgers het zeker over eens.

Bron: