Geraldine Kemper kan seks in een skilift van haar wensenlijstje strepen. De RTL-presentatrice onthulde dat het er tijdens haar meest recente wintersportvakantie met vriend Freek van gekomen is.

Kemper verklapt dit liefdesgeheim in haar podcast De grote Gwen en Geraldine show die ze samen met collega-presentatrice Gwen van Poorten maakt.

Tijdens het onderwerp wintersportvakantie flapte Geraldine er spontaan uit: „Ik heb nog een bucketlistdingetje gedaan: ik heb s*ks gehad in een gondel (…) in zo’n eitje die dicht is. We zaten er alleen in en ik keek Freek zo aan en ik zei: ’let’s go’.”
Gondel
Toen Van Poorten om meer duidelijkheid vroeg zei Kemper dat het een „gemiddelde gondel” was waar je met z’n achten in kan. „En wij zaten er met z’n tweeën in”, aldus de Big brother-presentatrice. Het avontuurtje duurde volgens haar een minuut of vijf of zes. „Het was echt leuk.”
Kemper bevestigde daarna dat het een beetje ordinair was. „Ik word op wintersport ook een klein beetje ordinair: ik ga schreeuwen, ik ga zuipen, ik ga neuken in liftjes.” De presentatrice denkt dat niemand haar gezien heeft.

S*ks los van liefde
Geraldine doet wel vaker ontboezemingen over haar liefdesleven. Onlangs maakte ze nog bekend in Linda.meiden dat haar relatie met vriend Freek niet gesloten is: „Met mijn huidige vriend ben ik aan het ontdekken wat we samen fijn vinden. We hebben nu een paar keer met iemand anders erbij gesekst, en dat vond ik leuk. Ik ben gek op deze man, maar s*ks kan ik los van de liefde zien”.

Bron: