Over Nicolleke Kremers kunnen we inmiddels boeken vol schrijven. De ex-vriendin van Peter Gillis is na de breuk een ander pad ingeslagen; het zogenaamde 18+paadje en is naarstig op zoek naar inkomsten. Nicol gaat daarin behoorlijk ver en heeft al tijden geen schaamte meer.

‘AlleenFans’
Nicol heeft haar veterstrikdiploma nooit gehaald, dus heeft Peter haar vervangen voor iemand die wel in staat is om zijn veters te strikken zoals hij dat wenst. De Massa is Kassa miljonair liet haar naar eigen zeggen ook als een zwerver achter en dus moest ze zelf een manier verzinnen om geld te verdienen.

Dat ging van Tiktok, naar AlleenFans en Snapchat. De abonnementjes stroomden binnen, en Nicol boert nu best prima. Al kreeg ze ook kritiek omdat het niet spannend genoeg was. Uit angst volgers te verliezen (en dus geld) ging ze het over een andere boeg gooien. Haar content is nu wat spannender. Zo kuste ze met vrouwen en deed ze nog meer pikante zaakjes.

NS-trein
Roddelpraat meldde onlangs dat Nicol op de vlucht is voor de belastingdienst. Of dat waar is weten wij helaas niet, maar ze was wel erg lang in Marbella. Gisteren maakte ze overigens bekend een nieuwe vriend te hebben. Dat werd een ‘insta-official’ en dus is het waar.

Een dag Nicol Kremers is een dag niet geleefd, en dus hebben we een nieuwtje voor je dat zelfs Shownieuws heeft gedeeld. Op Instagram schrijft ze: ”Heb je het al gezien?” Daarnaast vraag ze haar volgers of die willen zien wat ze uitspookt in een NS-trein. Elegant, Nicol. Maar je kinderen zijn trots op je, toch? Anyway, de beelden kun je zien op haar (betaalde) kanalen.

Bron: