Gordon en Gavin zijn niet erg lang bij elkaar geweest, maar het is inmiddels het showbizz-verhaal van het jaar geworden. Goor liet een paar weken dolgelukkig weten dat hij en zijn nieuwe vriend trouwplannen hadden. De twee zouden elkaar pas een maand of twéé kennen. Wie de relatieperikelen rondom Goor al langer volgt weet dat dit niet de eerste keer is dat Goor in het diepe springt met een tamelijk onbekende vriend wat altijd in chaos en verdriet eindigt. Niet veel later was het zover, de relatie was plots weer verbroken en Goor zit er compleet doorheen: “Na alle euforie van de afgelopen maanden ook maar laten zien hoe emotioneel en mentaal gebroken er uitziet. Onderweg naar m’n familie en vrienden voor hun support en zorgen dat ik dat licht weer ga zien.” Iedereen wil nu natuurlijk weten hoe dit verhaal in elkaar steekt. Privé interviewde Gavin.

De extreme stemmingswisselingen van Gordon

In de Privé komt vandaag een interview met Gavin over de relatie en relatiebreuk met Goor van maar liefst ácht pagina’s. Gavin benadrukt de problemen die Goor heeft, maar blijft respectvol noemen dat Goor een goede man is. Gavin spreekt over de extreme stemmingswisselingen van Goor: “We hebben elkaar leren kennen via Grindr. […] Het klikte echt onmiddellijk. Als het goed met Gordon gaat, is hij een geweldig persoon, hè? Hij vroeg een keer of ik zijn eten wilde proeven. Ik zei nee, omdat het veel te pittig voor me zou zijn. Daar werd hij heel boos over. Hij schreeuwde dat ik zijn dag had verpest. ‘Waarom wil je niet wat proeven?’” Deze woede ontstond ook toen Gavin in slaap viel tijdens een film: “Daar werd hij heel boos om, ineens. Hij maakte me boos wakker […] en vroeg of ik mentale problemen had.”

Verslavingen nog steeds een probleem

Er verschijnen talloze andere voorbeelden waarin Gordon last heeft van extreme stemmingswisselingen. Gavin vertelt bijvoorbeeld dat hij per ongeluk zijn paspoort in het vliegtuig vergat: “Hij begon als een gek te schreeuwen. Dat ik zijn hele reis had verpest en het door dit voorval ook voor ons samen verpestte. […] Goor dreigde zijn verlovingsring af te doen en wilde hem denk ik naar me toe gooien.” Ook blijken er nog steeds problemen met verslavende middelen te zijn: “Goor zat tijdens de nacht dat ik mijn telefoon kwijt was flink aan de drugs, terwijl hij mij twaalf uur lang boze en kwaadaardige berichtjes stuurde. Hij zat door de drugs in een slechte flow, verklaarde hij later.” Gavin benadrukt dat hij hoopt dat Goor zo snel mogelijk professionele hulp zal krijgen:

Bron: