Gaby Blaaser verkeert in diepe rouw. De 37-jarige actrice en influencer laat via Instagram aan haar fans weten dat haar moeder is heengegaan. Ze post een foto waarop ze samen met haar moeder te zien is op een bootje. ”Vandaag nemen wij afscheid van jou.”

I love you

Onder de foto schrijft Blaaser een ontroerend eerbetoon aan haar moeder. ”Mijn mama. Ik heb ontelbare mooie momenten met jou die ik met de wereld zou willen delen en dit was er 1 van”, zo begint de blondine.
”Met mijn zwangere buik in de boot op de Vinkeveense Plassen aan het genieten van het water en het mooie weer, meer hadden wij niet nodig om gelukkig te zijn.” Vandaag hebben vrienden en familie de laatste eer aan Blaasers moeder betuigd. ”Jij was een fantastische vrouw en oma. I love you.”

‘Ongelukje’

Gaby Blaaser had enkele jaren geleden een relatie met Jim Bakkum, die lang geleden tweede werd bij Idols. In december 2022 maakte ze bekend zwanger te zijn van haar eerste kind. Tegen RTL Boulevard vertelde ze dat haar vriend zij behoorlijk in shock waren toen ze het ontdekten.
Blaaser noemde het zelfs een ‘ongelukje’. In juni vorig jaar werd dochtertje Isabella geboren. Tragisch genoeg liep de relatie met de vader van het meisje vijf maanden later, in november, op de klippen.

Bron: