Rico Verhoeven normaal gesproken bekend om zijn harde klappen in de ring lijkt zijn handschoenen te hebben ingeruild voor een rol als komiek, maar niet iedereen zit te wachten op deze carrièreswitch. Onlangs plaatste hij een video op Instagram die meer wegheeft van een flauwe grap dan een knock-out. Het filmpje, waarin hij de garderobekeuze van zijn vriendin Naomy beïnvloedt heeft nogal wat stof doen opwaaien.

Terwijl Naomy een verleidelijk lingeriesetje vasthoudt waarschijnlijk met de intentie het te dragen heeft Rico andere ideeën. Hij kiest rap een huispak uit voor zijn liefde en in een oogwenk is Naomy gehuld in de kleding.

De actie van Verhoeven zorgt voor hilariteit onder sommige volgers. Roy laat bijvoorbeeld weten: “Rico denkt: dit is alleen voor mijn ogen bestemd!” waarop de kickbokser zelf bevestigt met “100%”. Een ander steunt Rico’s protectieve instinct: “Een echte man houdt zijn vrouw voor zichzelf.”

Toch is er ook kritiek. Een voorvechter van vrouwenrechten haalt uit naar Rico’s ‘ouderwetse’ benadering: “Laat haar haar eigen keuzes maken. Het is al veel te lang dat mannen control freaks zijn.”

Trending
Chantal Janzen gaat te ver in de supermarkt – personeel verbijsterd
Rico die gewend is om in de ring de touwtjes in handen te hebben lijkt deze mening naast zich neer te leggen. Zijn gevatte comeback: “Misschien in een volgend leven,” laat zien dat hij de baas in huis blijft, ook als het om kleding gaat.

Hieronder het filmpje:

Bron: