Het gaat niet goed met Fred van Leer. De presentator ligt al een paar dagen in het ziekenhuis. Hij moet aan zijn darmen worden geopereerd, zo vertelt hij vandaag in een video op Instagram. ”Het weer is niet alleen kut, hier gaat hier ook kut.”

Veel pijn

Fred heeft het ontzettend zwaar en klaagt behoorlijk in de video. Naar eigen zeggen verblijft hij al enkele dagen in het ziekenhuis.
”Ik word niet geopereerd aan het gat in mijn hand, dat had fijn geweest, maar aan iets aan mijn darmen”, zo laat de stylist weten. Van Leer gaat al dagen kapot van de pijn, maar inmiddels gaat het beter. ”De afgelopen dagen, gewoon niet over hebben.”

3 burn-outs en depressie

Fred zit mentaal in de hoek waar de klappen vallen. Hij kan weinig rust vinden. ”Ik heb de ontspanningsmodus nog niet gevonden”, zo vertelde hij eerder in de podcast PodBast.
Het is ook moeilijk voor Fred om door te werken op het tempo waarop hij dat voorheen deed. ”Ik kan niet alles meer doen. Ik heb nu echt een stop.”
Wat hij moeilijk vindt, is dat zijn werk altijd op de eerste plaats staat. ”Ik kan daardoor mijn privé ook niet goed opbouwen. Ja, ik heb een fantastisch rijk leven met vrienden, maar als je echt naar relaties kijkt: dat is lastig.”

Niets geleerd

In het verleden nam hij vaker teveel hooi op zijn vork qua werk, maar daar heeft hij naar eigen zeggen helemaal niets van geleerd.
”Ik heb drie keer een burn-out gehad en extreme depressie. Het zit gewoon in je en je moet accepteren dat dat stukje bij je hoort.”

Bron: