Frans Duijts is al bijna twintig jaar getrouwd met Marloes, maar zou daarnaast ook relaties hebben met andere vrouwen. Volgens Juicechannel weet Marloes hier niets vanaf. ,,En dat terwijl heel Tiel erover praat.”

Juicechannel heeft de pijlen gericht op Frans Duijts. De volkszanger zou tijdens zijn huwelijk met Marloes ook afspreken met andere vrouwen. ,,Verschillende bronnen melden aan ons dat hij al een enige tijd een buitenechtelijke relatie heeft met een andere dame uit Tiel”, meldt het kanaal op Instagram. ,,Zij woont zelfs bij Frans in de buurt en hij wordt regelmatig bij haar gespot.”

Meerdere relaties

De dame zou geen geheim maken van haar relatie met Frans. ,,Ze praat hier graag over tegen haar vriendinnen. Ze laat zelfs Whatsapp gesprekken tussen Frans en haar lezen”, vervolgt Juicechannel. ,,Maar wat deze dame niet weet is dat Frans naast haar ook nog andere vrouwen ziet. Zij is namelijk niet de enige dame met wie Frans vreemdgaat. Dat bevestigen meerdere bronnen aan ons.”

‘Zijn vrouw weet van niets’

Marloes zou echter van niets weten. ,,Zijn vrouw Marloes schijnt van alle vreemdgaan praktijken niets te weten. En dat terwijl bijna heel Tiel erover praat”, schrijft het kanaal. Frans zou ook geregeld in het buitenland vreemdgaan. Zo krijgt Juicechannel veel verhalen binnen over Oostenrijk. ,,Frans heeft het daar regelmatig gezellig met meiden die achter de bar staan. Hij wordt zelfs jaloers als andere mannen met die meiden gaan praten.”

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Frans vreemdgaat. Zo werd hij in 2015 gefotografeerd toen hij aan het zoenen was met een andere vrouw. Frans biechtte het toen op aan Marloes en uiteraard was zij niet blij. ,,Maar ze waardeert de eerlijkheid. Zoals je weet heb ik een goede relatie met mijn vrouw, dat moet voor altijd zo blijven. Dat kun je alleen maar doen door eerlijk naar elkaar toe te zijn”, zei Frans destijds in gesprek met RTL Boulevard.

Bron: