Frans Bauer moest vanochtend tanken en was niet blij toen hij zag wat het kostte om met de auto op pad te gaan. Op Instagram uit hij zijn frustratie. ,,Wat een ellende!”

Het is weer maandagochtend en dat betekent dat veel mensen de auto pakken om naar het werk te gaan. Ook Frans ging langs het tankstation om zijn auto vol te tanken. Hij schrok behoorlijk van het bedrag dat hij moest afrekenen.

‘Dit is niet goed’

,,Dit is niet goed, dit is allemaal niet fijn”, zucht Frans. Hij noemt het ‘geen lekker begin van de week’. ,,Wat een ellende: 2,15 euro. Dat kostte vroeger volgens mij een koffie. Of een colaatje, of een biertje. Nu heb je er een liter benzine voor.”

‘Schandalig’

Volgers zijn het helemaal met Frans eens. ,,Ja het is echt niet meer normaal met al die stijgende prijzen. Ik wens je toch een mooie dag verder”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Ja schandalig. Dat wordt weer een extra optreden doen voor je benzine, maar dat vinden wij niet erg hoor. We horen je graag.”

Afgevallen

Frans liet onlangs weten dat hij ruim twintig kilo is afgevallen, iets waar hij ontzettend trots op is. ,,Ik ga door tot ik 82 kilo weeg, mijn oude gewicht”, vertelde hij aan de Telegraaf. ,,Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.”

Juridische stappen

Hoewel de zanger op eigen houtje de overtollige kilo’s is kwijtgeraakt, werd hij onlangs op social media in verband gebracht met afslankpillen. Het maakte Frans woest. ,,Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen”, brieste hij. ,,En ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.”

Bron: