Hij heeft zichzelf een flinke uitdaging gesteld om voor zijn 50e verjaardag fit en in shape te zijn. Frans Bauer is al maandenlang bezig met intensieve trainingen om zijn doel te bereiken. De zanger is vastbesloten om maar liefst 35 kilo af te vallen en de beloning is een felbegeerde sixpack. Maar achter de schermen onthult hij nu zijn grootste verleidingen die het behalen van zijn doel bemoeilijken.

Bij RTL Boulevard verklapte Frans al zijn streven om voor zijn vijftigste verjaardag de oude Frans weer te zijn. Met trots vertelde hij dat hij nog maar zeven kilo van zijn streefgewicht verwijderd is. Zijn trainingsschema is indrukwekkend: gemiddeld vier keer per week 15 kilometer hardlopen, krachttraining, fietsen, en wandelen met zijn vrouw, Mariska.

In januari was Frans al in de ban van wandelen en overwoog hij zelfs om de Vierdaagse van Nijmegen te lopen. Een veelbelovende uitspraak die zijn vastberadenheid laat zien. Hij beloofde ook dat volgend jaar, op het strand van Scheveningen, geen biervat, maar een sixpack te bewonderen zou zijn.

Toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn voor Frans Bauer. Op Instagram deelt hij zijn innerlijke strijd terwijl hij verleidelijke snoepafdelingen in de supermarkt trotseert. Terwijl hij langs de rijen met zoetigheden loopt, spreekt hij zichzelf moedig toe: “Blijf sterk Frans, blijf sterk.” Het strakke regime vereist vastberadenheid, maar voor die felbegeerde sixpack is hij bereid om alles te geven.

Zal Frans Bauer zijn doelen bereiken en straks met trots zijn nieuwe fysieke vormen kunnen tonen? Of zal de verleiding van de snoepafdeling uiteindelijk de overhand nemen?

Bron: