Het zit Frans Bauer (49) dinsdag niet mee. De volkszanger had voor ogen om vandaag keurig voor de dag te komen tijdens een belangrijke afspraak. Dit voornemen loopt alleen finaal in de soep – of beter gezegd koffie. Op Instagram vertelt Frans alles over zijn ongelukje.

‘Er zijn van die dagen dan ben je gewoon niet blij met jezelf. Dit is nou weer zo’n dag’, begint Frans. Hij verklaart vervolgens in de derde persoon waarom hij zo baalt van zichzelf. ‘Dan ga je naar de benzinepomp en je pakt een lekker bakje koffie. Je hebt een belangrijke afspraak waar je al de hele week naar uitkijkt, want ja, je weet we gaan leuke dingen doen. En dan gebeurt er dit.’ Bauer draait de camera naar zijn met koffie besmeurde overhemd. ‘Vreselijk, vreselijk dat heb ik weer. en nou dan?’ Eindigt hij de video vol wanhoop.

De tekst gaat verder onder de video.

Rappen
Vorige week ging het Frans meer voor de wind. De volkszanger liet zich toen onverwachts van een andere kant horen. Hij toverde bij een benzinestation samen met een onbekende rapper zijn populaire meezinger Heb Je Even Voor Mij, om tot een heuse rap. Bij de video schreef hij: ‘Even samen rappen bij een benzinepomp! Dankjewel Sven van Geemen voor deze freestyle rap!’

Bron: