Frans schuift en niet onder stoelen of banken dat hij dol is op Chinees eten. Deze video van vroeger is echt geweldig!

Frans Bauer

Frans Bauer is een Nederlandse zanger en presentator. In 1994 werd Frans nationaal bekend met zijn nummer Als sterren aan de hemel staan. Hij scoorde hiermee een grote hit. Frans is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, Mariska. Samen hebben zij vier zoons: Christiaan, Frans Bauer Jr, Lucas en Jan. De familie Bauer is er één waar heel Nederland blij van wordt. Zij zijn allemaal zo lekker gewoon gebleven.

Afvallen

Frans is de afgelopen maanden flink aan het trainen geslagen. Hij is dagelijks in de sportschool te vinden, loopt veel en hij let op zijn voeding. Het resultaat mag er zeker zijn, want de zanger is al 32 kilo verloren. Dat is iets om heel trots op te zijn.

Terugval

Bij zo’n strak voedings- en trainingsschema is het belangrijk dat je niet terugvalt op je oude patronen. Al is dat soms wel moeilijk met al die verleidingen van lekker eten. Frans deelt nu een oude video van zichzelf, waarin hij Chinees bestelt voor zijn gezin. ‘Shirley!! Ik moet Chinees hebben! Als ik dit weer zie krijg ik spontaan een terugval!’, schrijft hij. Frans heeft het al die jaren niet onder stoelen of banken geschoven dat hij dol is op Chinees eten, dus wij snappen dat hij nu denkt aan een terugval. ‘Heerlijk dat telefoon boek op je schoot ook. Brengt me terug naar vroeger’, reageert een oplettende volger. Wat een geweldige oude video is dit zeg.

Bron: