Frans Bauer deelt op Twitter een video waarin hij wanhopig door een winkel loopt op zoek naar zijn vrouw.

Verontrustend gevoel
Met de vraag “Maris waar ben je?” struint Frans door de winkel, kijkend achter verschillende kledingrekken in de hoop zijn vrouw te vinden.

In het onderschrift van de video schrijft de zanger: “Help!! Wanneer je gaat shoppen met je vrouw…”, gevolgd door de hashtag #vrouwendingen.

Hij geeft al snel aan dat hij een slecht voorgevoel heeft over de situatie.

Vijftienjarig huwelijk
Frans Bauer en zijn vrouw Mariska vierden vorige maand hun vijftiende trouwdag. Op sociale media plaatste het paar elk een foto van hun feestelijke dag in 2008.

Mariska schreef bij de foto waarop zij en Frans lachend te zien zijn in hun trouwkleding: “Vandaag 15 jaar getrouwd met deze leukerd.”

Het geheim van een goed huwelijk
Vaak wordt Mariska gevraagd naar het geheim van haar succesvolle huwelijk met de volkszanger.

Ze deelde onder andere dat hiervoor “1 kopje romantiek”, “2 theelepels plezier” en “6 druppels smaak” nodig zijn. Ze adviseerde om dit alles goed te mengen.

Bereidheid om carrière op te geven
Frans onthulde onlangs in de podcast van Ruud de Wild dat hij zijn carrière direct zou opgeven als zijn vrouw Mariska 24 uur per dag zorg nodig zou hebben na haar herseninf*rct vorig jaar.

Hij verklaarde: “Ik heb gewoon gezegd: ‘als hier Maris niet uitkomt, dan stop ik met zingen. Dan ga ik volledig voor haar zorgen.’”

Bauer benadrukte dat hij dit wilde omdat ze de moeder is van hun vier kinderen en omdat ze altijd samen zijn geweest.
Frans Bauer

Terug naar normaal
Mariska is inmiddels grotendeels hersteld van haar gezondheidspr0blemen. Desondanks zit de schrik er bij Frans nog steeds in.
Mariska Bauer

Hij is een hypochonder geworden en reageert snel op elk teken van duizel!gheid bij Mariska. Hij aarzelt niet om direct med!sche hulp in te schakelen en belt zelfs een amb*lance als hij de huis*rtsenpost niet kan bereiken.
Frans Bauer

Frans Bauer’s bezorgdheid blijft bestaan, ondanks het herst*l van Mariska. Hij erkent dat hij een hypochonder is geworden en snel in actie komt als hij ook maar enige tekenen van duizel!gheid bij Mariska opmerkt.

Zijn zorgzaamheid en alertheid tonen de diepe liefde en toewijding die hij voor zijn vrouw koestert.

Het is hartverwarmend om te zien hoe Frans Bauer bereid is zijn carrière op te geven en volledig voor Mariska te zorgen als dat nodig is.
Mariska en Frans Bauer

Zijn woorden getu!gen van een diep gewortelde liefde en respect voor zijn partner. Het is duidelijk dat ze een hecht en betrokken paar zijn, dat elkaar door dik en dun steunt.

Hoewel Mariska gelukkig weer grotendeels herst*ld is, herinnert Frans zich nog altijd de moeilijke periode waarin hij vreesde haar te verliezen.

Deze ervaring heeft hem gevoeliger gemaakt voor mogelijke gezondheidspr0blemen en zijn verantwoordelijkheidsgevoel als echtgenoot en verzorger versterkt.
Frans Bauer

Bron: