Francis Pattiruhu, een van de deelnemers van de BnnVara-serie Over mijn lijk, is op 35-jarige leeftijd overleden. Na een lange worsteling met een hersentumor en bloedziekte, is ze op 4 februari vredig gestorven. Dat meldt haar familie op Instagram.

In het overlijdensbericht is een vlinder afgebeeld. Dat was de tatoeage die Francis in haar hals had. Het bijschrift luidt: „De strijd is gestreden, jouw pijn is voorbij. Wij probeerden te helpen, maar stonden er zo machteloos bij.”

Tim Hofman, de presentator van het programma, deelde ook een eigen bericht. „Voor wie vorig seizoen Over mijn lijk keek: afgelopen week is Francis helaas overleden. Je kunt iets achterlaten onder het overlijdensbericht.”

Tien seizoenen

Over mijn lijk is al tien seizoenen op televisie. In het programma worden jonge mensen gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn. In 2020 waren de programmamakers door het dolle heen toen ze de Gouden Televizier-Ring kregen. In het huidige seizoen komen de ongeneeslijke zieke Zoë (27), Jeffrey (35), Jegor (31), Eva (23) en Maaike (32) aan bod.

Bron: