Koningin Máxima en Koning Willem Alexander waren afgelopen donderdag aanwezig bij het huwelijk van Kroonprins Hussein van Jordanië en de Saudische Rajwa Khalid Al-Saif. Voor het eerst in bijna dertig jaar viert Jordanië een groot koninklijk huwelijk. De Nederlandse Koningin krijgt echter een hoop kritiek te verduren vanwege de keuze van haar jurk.

Bridget Maasland heeft in RTL Boulevard een interview gehouden met royaltykenner Jeroen Snel over het huwelijk. Snel kennen we natuurlijk nog van zijn kritiek onlangs op de badpakfoto van Eloise. De royaltykenner kreeg destijds het halve land over zich heen omdat hij vond dat iemand van de Koninklijke familie zich niet zou moeten vertonen in een badpak. Snel zei hierover: “Ik denk wel dat het een grensgevalletje is. Het randje wordt wel opgezocht.” Ditmaal is er veel kritiek op de Nederlandse Koningin vanwege een mogelijk ’te diep decolleté’ wat niet passend zou zijn op een Islamitische bruiloft.

Koningin Máxima krijgt verkapte kritiek van Jeroen Snel
Maasland tegen Snel: “Ja Jeroen, het is best wel opmerkelijk dat vrij weinig mensen in Nederland hebben meegekregen dat dit huwelijk vandaag zou plaatsvinden. Dit terwijl het misschien wel het grootste evenement is van dit jaar…” Snel besluit eerst over het huwelijk zelf te spreken: “Dat is het natuurlijk wel. Een Koninklijk huwelijk blijft leuk en bijzonder. Je hebt het hier wel over de Kroonprins. Dus de toekomstige Koning met de toekomstige Koningin. Maar goed, het is natuurlijk wel ver van ons vandaan.” Verkapt besluit Snel tóch nog de kledingkeuze van de Koningin af te keuren: “De Nederlandse Koning en Koningin waren erbij. Ik ga het niet hebben over de jruk van de Koningin, want dan krijg ik het land over mij heen… Bridget wat vond jij ervan?” Bridget snapt niets van zijn vraag: “Ik vond dat ze er prachtig uitzag…” Snel verbaasd: “Goed… naja…” De ‘diepe decolleté’ van Max:

Bron: