Marcel van Roosmalen kennen we in Nederland vanwege zijn kritische blik op alles en iedereen met een behoorlijke droge tot cynische ondertoon. Afgelopen dagen was er veel om hem te doen vanwege een opstootje in Vandaag Inside tussen Van Roosmalen en René van der Gijp, maar nu zit ook Yvonne Coldeweijer achter hem aan met juice!

Afgelopen week was het spannendste moment van de week op televisie te zuen. De ruzie tussen Van der Gjip en Van Roosmalen. De ruzie is uitvoerig besproken in de media, maar de ruzie lijkt nu plaats te maken voor een ander puntje rondom journalist. De 55-jarige Van Roosmalen heeft al een behoorlijke tijd een relatie met de 44-jarige journaliste Eva Hoekmans. Het stel heeft drie kinderen ter wereld gebracht, maar het blijkt niet helemaal snor te zitten tussen de twee. Juicekoningin Coldeweijer zit ook op zondag niet stil en heeft iets gehoord over Marcel.

‘Marcel van Roosmalen heeft een affaire met Fanny de Reijt’

Coldeweijer meldt op Instagram: “Niet alleen zijn bestie Gijs Groenteman snoept buiten de deur, ook Van Roosmalen houdt er op dit moment een affaire op na. Aldus een betrouwbare spion. Op Koningsdag heeft Fanny de Reijt, van de podcast ‘Mediameiden’, aan iedereen die het maar wilde horen verteld dat zij het momenteel doet met Marcel. Fanny en Marcel hebben altijd samengewerkt bij het tv-programma Media Inside, waar Fanny redactrice was. Volgens spionnen die met hen hebben gewerkt zijn zij altijd heel ‘close en klef’ met elkaar. Waar Marcel gaat, daar gaat Fanny. Of Marcel een open relatie heeft of hier afspraken over heeft met zijn vriendin Eva Hoeke is me niet bekend. Maar voor Fanny om in de kroeg trots te vertellen dat ze het met Marcel doet is allerminst handig. Had meet inschattingsvermogen verwacht van iemand die zichzelf een ‘Mediameid’ noemt.” Hieronder het hele verhaal plus foto’s:

Bron: