Sammie Römer is nog maar 13 jaar oud, maar zij ziet er nu al uit als een volwassen vrouw. Wat een prachtige dochter heeft Katja Schuurman toch.

Katja Schuurman

Katja Schuurman is een Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres. Zij is jaren gelukkig geweest met acteur Thijs Römer, met wie zij haar eerste dochter, Sammie kreeg. Een paar jaar terug werd Katja verliefd op bekende kok, Freek van Noortwijk. Met hem kreeg zij haar tweede dochter, Coco. Hun huwelijk hield helaas ook geen stand, maar vorig jaar maakte Katja bekend opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Katja is maandenlang gelukkig geweest met Niek Schrijvershof, maar helaas is aan deze relatie ook een einde gekomen.

‘Volwassen’ Sammie

Katja geniet onwijs van quality time met haar dochters. De ene keer is dit een strandwandeling, de andere keer een vakantie naar het buitenland en dit keer was het de film Barbie die zij samen met Sammie bezocht. Katja deelde een prachtige foto met haar oudste dochter. ‘Wat een FANTASTISCHE film! (En wat een fantastische dochter!’, schrijft zij erbij. Katja en Sammie stralen van oor tot oor en zij hebben duidelijk een geweldige avond gehad. Wat ons opvalt, is dat Katja’s dochter onwijs is gegroeid. Sammie is nog maar net 13 jaar, maar zij lijkt nu al volwassen. Wat een ongelooflijk knappe meid zeg!

Bron: