Leontine Borsato is enkele maanden geleden nog lekker op vakantie geweest, kletst bij met vriendinnen en heeft baksessies met haar dochter. Ze lijkt langszaam op te krabbelen en de heftige periode achter zich te laten. Van Marco hoort bijna niemand meer iets….

‘Door een dalletje’

Weekblad Story schrijft dat Leontine de afgelopen weken aan het opbloeien is en dat ze, twee maanden na de aankondiging van de scheiding, ze weer vrolijk in het leven staat. In tegenstelling tot Marco, want volgens Story weten insiders dat het niet goed gaat met de hitzanger. Zo zal hij niet meer in de rode stoel van talentenjacht The Voice Kids zitten en is het nog maar de vraag of hij binnenkort met nieuwe muziek komt. ,,Hij gaat wel door een dalletje”, zei producer en goede vriend John Ewbank op radio Veronica.

Marco zal toch moeten wennen aan het nieuwe leven als single, want volgens een insider komt Leontine niet terug op haar besluit. De bron vertelt het volgende aan Story: ,,Marco en Leontine houden nog altijd van elkaar, maar de beslissing is definitief. Ze gaan uit elkaar en bereiden zich ieder voor op hun eigen leven.”

Geruchten over affaire

De reden van hun breuk is niet geheel duidelijk, maar de aankondiging van de scheiding kwam vlak na de onthullingen van een aantal affaires. Marco zou het bed hebben gedeeld met Iris Hond, zangeres Maan, een werkneemster van The Entertainment Group en een vakbondsvrouw. Alleen de affaire met Iris Hond is bevestigd, de rest zijn enkel geruchten.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube