De Nederlandse zanger André Hazes werd twee jaar lang gevolgd door een filmploeg. Dat resulteerde in de documentaire ‘Crossroads’. Maar helaas heeft 29-jarige zanger daar nu slecht nieuws over te horen gekregen.

Op 20 oktober 2022 verscheen op Videoland de langverwachte docureeks ‘Crossroads’ over de Nederlandse zanger André Hazes. Daarin praat hij openhartig over de moeilijkste periode van zijn leven. Zo komen onder meer zijn burn-out, verslavingen en liefdesperikelen aan bod.

In Nederlands was de docureeks meteen een schot in de roos. Zo keken onze noorderburen massaal naar ‘Crossroads’. Sinds dinsdag 23 mei is de docureeks ook bij ons te zien, namelijk op VTM 2. Maar helaas blijken er in Vlaanderen veel minder mensen geïnteresseerd in het verhaal van de Nederlandse zanger.

Niet in de top 20

Zo raakte zopas bekend dat de eerste aflevering van de documentaire amper kijkers gelokt heeft. ‘Crossroads’ staat zelfs niet in de top 20 van de best bekeken programma’s van die dag. Zo hebben slechts 99.251 mensen afgestemd op het programma. Een zware tegenvaller dus voor de Nederlandse zanger.

Bron: