Kijkers konden gisteren in Chateau Meiland weer smullen van een verhitte discussie. De Meilandjes besloten een weekendje weg te gaan en in de auto lopen de irritaties tussen Maxime en Leroy hoog op…

Leroy heeft broodjes gesmeerd voor onderweg, want hij wil absoluut niet langs een benzinestation om lunch te halen. ,,Je gaat toch geen extra geld uitgeven?”, zegt hij. Ook Maxime verheugt zich op de broodjes. ,,Ja, lekker paté erop.”

Discussie

Maar kennelijk heeft Leroy een fout gemaakt. In plaats van paté heeft hij worst op de broodjes gedaan. ,,Maar ik heb die paté daar speciaal voor gekocht!”, roept Maxime uit. ,,Ja, ik weet toch niet wat jij speciaal gekocht hebt als je dat niet vertelt aan mij?”, reageert Leroy verbaasd. ,,Ik ben niet gewend van jou dat je speciaal dingen koopt voor als we weggaan.”

‘Jij hebt een gebruiksaanwijzing’

Maxime is behoorlijk geïrriteerd. ,,Oh nee? Ik weet ondertussen wat voor gebruiksaanwijzing jij hebt en precies wat ik moet doen”, snauwt ze. ,,Ja, maar dus niet paté. Ik heb daar geen idee van”, zegt Leroy. Maxime kan het nog niet achter zich laten: ,,Nee, dat wilden wíj!”

Herkenbaar


Maxime deelt het fragment uit Chateau Meiland op haar Instagram en haar volgers kunnen zich wel vinden in de discussie. ,,Herkenbare discussie, bij ons begint het: wie maakt de broodjes?”, reageert een volger. Een ander smult van het gekibbel tussen Maxime en Leroy. ,,Dat kunnen jullie als de beste.”

Bron: