Anno 2024 vinden veel mannen en vrouwen het meer dan normaal om iets aan zichzelf te laten verbouwen. Hiermee proberen ze een soort schoonheidsideaal na te streven, terwijl ‘mooi zijn’ helemaal niets te maken heeft met je uiterlijk.

First Dates

Wanneer je meedoet aan het televisieprogramma First Dates, dan ben je op zoek naar de liefde van je leven. Tenminste, daar gaan we stiekem vanuit.

Je bent single en hoopt door de makers gekoppeld te worden aan een man of vrouw die voldoet aan jouw wensenlijst. Als jij bijvoorbeeld avontuurlijk bent ingesteld, is de kans klein dat je met iemand op date gaat die het liefst de hele dag thuis is en alleen maar Netflix wil kijken.

Influencer Lesley

Rondom Valentijnsdag mochten er VIPS aanschuiven in First Dates. En tegenwoordig ben je al een ‘VIP’ als je mee gedaan hebt aan Ex on the Beach. In dat programma staat verleiding en lust centraal.

In de datingshow mocht Lesley Versprille aanschuiven. Lesley heeft meegedaan aan Ex on the Beach en Echte Meisjes in de Jungle en is nu een influencer met 159.000 volgers op Instagram. Ze maakt daarnaast ook nog pikante content op OnlyFans.

‘Lelijke mensen’

De blondine kreeg een hartstikke leuke kerel tegenover zich, die haar op gegeven moment vraagt of ze onzeker is. Gelukkig is hij zelf al zo snugger om er een ‘ik denk het niet, he’ achteraan te gooien.

En dan gaat Lesley lekker los. ”Kijk je hebt van die vrouwen die zeggen: ‘ik vind mezelf zo dik’. Ja, doe er dan iets aan.” Van Lesley moeten mensen die zichzelf lelijk vinden, gewoon even naar de dokter in Turkije gaan. ”Je kan tegenwoordig veel aan jezelf veranderen. Dan ben je zo knap.”

Helaas voor Lesley kunnen Turkse dokters niets betekenen voor het innerlijk.

Wat vind jij van deze uitspraken? Laat het weten in de reacties en deel dit bericht op Facebook, zodat nog veel meer mensen het kunnen zien.

Bron: