Wanneer je aan First Dates meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar jouw prins of prinses op het witte paard. Wanneer je je opgeeft voor dit programma kun je een hele lijst invullen. Natuurlijk moet je van alles over jezelf vertellen, maar ook wat jij zoekt in een partner. Dit gaat van uiterlijke kenmerken tot karaktereigenschappen. Je kunt natuurlijk wensenlijstjes invullen tot je een ons weegt, maar uiteindelijk moet er wel een klik ontstaan tijdens de date. Dat blijkt nogal een lastige klus. Het slagingspercentage bij de Nederlandse versie van het programma komt namelijk niet veel verder dan 0,6 procent. De overige 99,4 procent blijk t de ware liefde toch elders te zoeken. Daarnaast kan je date nóg zo geweldig zijn, er zijn natuurlijk ook een paar verplichte aspecten waar iemand aan moet voldoen. Je date moet, om te beginnen, natuurlijk wel vrijgezel zijn…

Marnix uit First Dates komt gewoon even kijken…
We zagen in Lang Leve de Liefde al eens Aad die gewoon nog getrouwd was met zijn vrouw, maar wel opzoek was naar een nieuwe vriendin. De twee bleken echter niet meer bij elkaar te wonen, het was waarschijnlijk een financiële kwestie. Marnix was gisteren te zien, hij werd gekoppeld aan Bibi. Marnix komt echter met een onhandige verrassing voor Bibi: “Als het dan gaat over zullen we nog een keer afspreken… dan heb ik niet het gevoel dat ik dat heel graag zou willen. Ik ga er wel eerlijk over zijn. Ik wist niet wanneer dit werd opgenomen, dus ik heb in de tussentijd ook al iemand leren kennen…”

Bibi betaalt zelf!

Juist, Marnix kwam gewoon even kijken bij First Dates, maar heeft al een vriendin. Bibi houdt zich gelukkig niet niet in: “Ik vraag mij eigenlijk wel af: wat doe je hier? Want je zei tegen het einde dat je iemand hebt ontmoet. Ben jij je eigenlijk wel bewust van de gevolgen daarvan? Of is het gewoon een spelletje of dat je alle opties openhoudt? Ik ben in de war. Ik snap het niet.” Manix geeft aan dat hij het gewoon een leuke ervaring vond: “Dit is wel iets wat ik wel heel leuk vind om te doen. Iets nieuws, iets totaal onbekends. Ik wilde dit wel onderzoeken. Misschien had ik hier wel iemand getroffen die ik heel leuk had gevonden.” Kortom, Marnix kwam even kijken of er iets beters te halen viel dan zijn huidige vriendin. Marnix is af:

Bron: