Op1 presentatrice Fidan Ekiz heeft een flinke smak gemaakt op een roltrap op een treinstation in België, zo vertelt ze in haar column voor Vrouw. De gevolgen van haar onhandigheid zijn niet mals:

“Op mijn scheenbeen een bult zo groot als een sinaasappel. Bloed! Ik werd lijkwit van de schrik. Hulpverleners erbij. Even later lag ik op een brancard”, beschrijft ze.

Ekiz werd zelfs afgevoerd met gillende sirenes en zwaailichten. “’Oh mijn god, ik heb een interne bloeding, ga dood en ze willen het me niet vertellen,’ schoot door mijn hypochondrische hoofd”, dacht Fidan.

Maar uiteindelijk bleek de schade mee te vallen en kon ze na een uur wachten het ziekenhuis in Antwerpen weer verlaten zonder een foto van haar been te laten nemen.

Fidan Ekiz, die erom bekend staat zichzelf graag neer te zetten als onhandig, heeft ook nog een andere onfortuinlijke ervaring gedeeld in haar column: “Twee keer in één jaar je teen breken, dat soort dingen”. We hopen dat de presentatrice snel van haar onhandigheidsstreak af is en zichzelf in de toekomst van ongelukken kan besparen.

Laatst was ze ook nog betrokken bij een ruzie met een taxichauffeur en daarbij vielen rake klappen.

Bron: