Onze kroonprinses Amalia heeft het de laatste tijd niet makkelijk gehad en dat is Linda de Mol niet ontgaan. Daarom lanceert de bekende presentatrice een opvallende actie om Amalia een hart onder de riem te steken.

Linda de Mol roept iedereen op om op Koningsdag een “warme, lieve steunbetuiging” te plaatsen op sociale media voor Amalia. Dit naar aanleiding van de dreiging die zij recent heeft ontvangen en de “harteloze” opmerkingen over haar gewicht dat ze te dik is en niet de mooiste van haar zussen.

In haar editoriaal voor LINDA schrijft Linda de Mol: “Massaal laten weten dat we wel degelijk met haar meeleven. Dat we haar prachtig vinden zoals ze is, en alle haters die het nodig vinden iets lelijks over haar uiterlijk te zeggen, berispen. Wij gooien ’m erin, de 27ste april: de hashtag #loveAmalia. Wie doet er mee?”

Linda de Mol is onder de indruk van hoe Amalia omgaat met de druk en de dreiging die op haar afkomt. “Het is tijd om haar te steunen in deze zware tijd en haar te laten weten dat we van haar houden”, aldus Linda de Mol.

Bron: