Shownieuws heeft fans van het zangduo Suzan en Freek de stuipen op het lijf gejaagd. Vanmiddag stond er groot op de website dat de twee ‘uit elkaar’ zijn. Maar wie het bericht aanklikte, las wat er werkelijk aan de hand was.

‘Suzan en Freek uit elkaar’

Suzan en Freek zouden samen bij NPO Radio 2 verschijnen, maar Freek bleek alleen te zijn gekomen. DJ Bart Arens van het programma Aan De Slag! maakte daarop een grap.
Hij maakte luisteraars wijs dat Suzan en Freek uit elkaar zijn. En dat werd vlug overgenomen door Shownieuws, dat uitpakte met de kop ‘Suzan en Freek uit elkaar’. Clickbaitje natuurlijk, al zorgde dat wel voor ongeruste fans. Het zangduo is namelijk onafscheidelijk.
Freek, die dus alleen verscheen, liet weten dat er van een breuk geen sprake is. ”Suus is even terug naar bed gegaan. Haar keel klonk een beetje als die van Rachel Hazes. Dus een interview op de radio had even geen zin.”
Freek hoopt en verwacht dat Suzan morgen weer fit is. Dat is nodig ook, want de twee staan op muziekfestival Pesse.

Nieuwe muziek?

Suzan en Freek hebben al een poosje geen nieuw nummer uitgebracht. Freek vertelt waarom dat zo is. ”Voor ons doen hebben we best wel een lange tijd geen muziek uitgebracht.”
”Omdat we de afgelopen vijf jaar een soort van non-stop op de radio te horen zijn geweest, dachten we dat het lekker zou zijn om even gas terug te nemen.”
Onderstaand nog even het bericht van Shownieuws, dat voor blinde paniek zorgde bij trouwe fans van de twee. Als je de reacties bekijkt, zijn mensen ver van blij met de gekozen titel:

Bron: