Simon Keizer kwam enkele weken in opspraak vanwege zeurende verhalen op juice-zenders als Yvonne Coldeweijer en Juicechannel. Juicechannel maakte vorige maand het volgende nieuws: “We hebben vernomen dat Simon zijn vrouw de laatste tijd meerdere keren heeft bedrogen. Maar nu weten we ook dat hij dit al jaren doet. Simon loog tegen mevrouw Keizer, niet alleen over vreemdgaan. Ook over zijn gezondheid.

Hij heeft verschillende keren een soa gehad en heeft antibiotica gebruikt om het te behandelen. Ondertussen sloten ook andere sapketens zoals Yvonne Coldeweijer en Reality.FBI zich aan bij het Simon-verhaal. Veel media suggereerden ook dat de breuk tussen Nick en Simon deels te wijten was aan de afnemende reputatie van Simon. Dus Coldeweijer reageerde sarcastisch op het incident: “God, hoe kon dit gebeuren? De echte reden voor de splitsing blijft echter speculatie.

Annemarie, echtgenote van Simon Keizer, is weer te horen!
Ook is er van geen van beide kanten gereageerd op de geruchten en geruchten. Nick, Simon of hun vrouwen reageerden niet. Op het Instagram-kanaal van mevrouw Keizer is het echter al twee weken stil. Meestal zijn er regelmatig vakantiefoto’s en andere leuke momenten met de kinderen. Niet toevallig verschenen de eerste martelverhalen over de zangeres. Deze stilte werd gisteren doorbroken met een foto op het strand. Bezorgde fans vragen zich af of alles wel in orde is. Iris vroeg: ‘Is alles in orde? Het is vrij stil omdat jij…” Een ander begreep Simons verhalen niet toen hij deze foto zag: “Zo verdrietig. En dan nog een bedrieger. Mevrouw Keizer heeft nog niet gereageerd op opmerkingen:

Bron: