André Hazes staat volgende maand in Ahoy en hoewel er werd verwacht dat de kaarten als warme broodjes over de toonbank zouden gaan, zijn er nog steeds amper kaarten verkocht. Sterker nog: ze worden voor een paar euro op VakantieVeilingen aangeboden. En dat terwijl sommige fans wél veel betaald hebben voor een kaartje. ,,Nu heb ik mega spijt, maar ik krijg ze natuurlijk ook niet meer verkocht”, zegt een fan.

De show vindt plaats op zaterdag 25 november en omdat het maar om één show gaat, werd er verwacht dat het concert binnen no-time uitverkocht zou zijn. Maar helaas: de kaartverkoop ging begin april al van start, maar het concert is nog altijd niet uitverkocht.

Gratis kaarten

Om de zaal nog een beetje vol te krijgen, worden er kaarten op VakantieVeilingen aangeboden. ,,Daar worden de kaarten voor het concert van André te grabbel gegooid voor een paar euro”, meldt Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Elke tien minuten is er een nieuwe ronde… Loyale fans die hem wilden steunen vanaf het eerste moment en een duur kaartje hebben gekocht voor tachtig euro worden hiermee wel even flink met de nek aangekeken! Gelukkig waren dat er niet zoveel.”

Daarnaast geeft André nog zo’n duizenden kaartjes grátis weg. ,,Wij hebben ook kaartjes aangeboden gekregen. Vier kaarten per vrijwilliger van onze stichting. Gratis”, vertelt een bron aan Coldeweijer. ,,En we hebben ruim zeshonderd vrijwilligers in het bestand.”

‘Krijg ze niet meer verkocht’

Fans die wél de volle prijs hebben betaald voor het concert, balen flink. ,,Voor 160 euro twee kaarten gekocht en niet eens echt goede plekken omdat die al vergeven waren aan familie en vrienden”, zegt een fan tegen Coldeweijer. ,,Nu mega spijt maar krijg ze natuurlijk ook niet verkocht.”

Roxeanne

Onlangs meldde Coldeweijer dat André en Roxeanne weer contact met elkaar hebben. Mogelijk kiest de zanger in plaats van de kant van Rachel, de kant van Roxeanne. Eerder liet hij nog weten dat hij niks met de erfenisstrijd te maken wil hebben, maar vermoedelijk is hij toch van gedachten veranderd en sluit hij zich bij zijn zus aan. ,,André junior en Rox hebben elkaar na jaren weer gezien”, meldde Coldeweijer. ,,Moet Rachel zich zorgen gaan maken?”

Bron: