Famke Louise heeft vannacht opgetreden bij een feestweek, maar zou de boeking zijn vergeten. Ze kwam maar liefst vier uur te laat én stond uiteindelijk in haar pyjama op het podium. ,,En dat voor 3000 euro!”

Famke Louise stond vannacht op het podium, maar leek er niet veel zin in te hebben. In een filmpje dat Juicechannel op Instagram deelt is te zien hoe Famke haar nummer ‘Vroom’ zingt. ,,Een playback sessie in haar pyjama”, schrijft het kanaal bij de beelden.

In pyjama op podium

De zangeres stond namelijk in een wijde trui en joggingbroek op het podium, waardoor het leek alsof ze net uit bed was gestapt. ,,Ze had er ook veel zin in zo te zien. Het enthousiasme spat er vanaf”, schrijft een volger sarcastisch in een bericht aan Juicechannel. Volgens een bron, die aanwezig was hij het optreden, kwam Famke maar liefst vier uur te laat. ,,Ze stond ook nog is om 21:00 uur op de planning, maar dat werd dus 01:00 uur.” Juicechannel vermoedt dat Famke het optreden was vergeten. ,,Ze lag waarschijnlijk al in bed.”

3000 euro

Kennelijk vond Famke het de moeite waard om vier uur later alsnog naar de locatie te komen. Waarom? Ze krijgt een hóóp geld voor een optreden. ,,Ze krijgt gewoon rond de 3000 euro”, meldt Juicechannel verbaasd. ,,Besef wat je daarvoor terugkrijgt.”

Zwanger?

Vorige maand deelde Famke een foto op Instagram waarop te zien was dat ze haar hand op haar buik legde. Volgens volgers een veelzeggende foto. ,,Is Famke Louise weer zwanger?”, luidde het. Een uur later had Famke de foto alweer verwijderd en verdere uitleg werd er niet gegeven.

Gezinsuitbreiding

Nówie, het zoontje van Famke en Denzel, kwam in januari 2022 ter wereld. Famke liet weten dat de geboorte van haar zoon een hoop heeft veranderd. ,,Je kindje staat op nummer één. Daarvoor wil ik alles geven”, vertelde ze in Instagram Stories. Ook liet ze weten graag meer kinderen te willen. ,,In de toekomst.”

Bron: