Famke Louise lijkt al een tijdje plannen te hebben om het grote en snelle geld op te gaan zoeken op OnlyFans. Al een paar weken plaatst Famke vage filmpje van zichzelf terwijl ze bij een tankstation loopt en doet alsof ze niet gefilmd wordt. Of ze staat voor een spiegel en vraagt waarom de filmer aan het filmen is. In al die video’s heeft Famke nogal ‘uitdagende’ en doorschijnende kleding aan. Veel mensen dachten al dat er iets aan zat te komen, iets zoals een OnlyFans-account. De kersverse moeder heeft al verschillende pogingen gedaan om bekend te worden en veel geld te verdienen. Denk aan haar filmpjes op YouTube en haar kortstondige carrière als rapper met nummers als ‘Op me monnie’ en ‘Vroom’. Nu lijkt Famke een andere weg in te slaan, opzoek naar het grote geld. En dat gaat ze waarschijnlijk vinden ook.

Famke Louise op OnlyFans!

Als we naar Nicol Kremers kijken met zo’n 100.000 volgers, die verdient naar eigen zeggen ongeveer 100.000 euro per maand. Famke heeft 10 keer zoveel volgers, die kan dus ook een stuk meer gaan verdienen dan dat. Yvonne Coldeweijer heeft deze geruchten inmiddels bevestigd: “Ik heb een leuke scoop voor je. Famke, jeweetwel die meid die vroeger hits maakte zonder dat ze kjon zingen (lol is toch knap…) en tegenwoordig meer bekend is van realityprogramma’s waar ze weinig tot niks inbrengt aan persoonlijkheid, gaat haar lichaam verkopen. De meid gaat op ONLYFANS! En ze gaat dat vandaag bekend maken. Voor de mensen die hopen op die manier een spannend gesprekje aan te knopen met Famke… Die hebben pech. Ze heeft zich aangesloten bij een agency en die gaan het hele account beheren. Famke levert dus alleen de foto’s en video’s aan maar verder is ze zelf niet actief.”

Famke is zichzelf aan het indekken

Coldeweijer is benieuwd: “Benieuwd hoe ver ze zal gaan. Want ONLYFANS is meer een ordinair p*rn*kanaal en daar red je het niet met een normale ‘sexy insta foto’.” Coldeweijer heeft de tactiek van Famke Louise helemaal door: “Ze is zichzelf al aan het indekken op haar stories over de kritiek die ze gaat ontvangen over dat ze moeder is en tegelijkertijd haar lichaam verkoopt.” Hier is te zien dat er al een even verdenkingen zijn dat Famke een kanaal gaat beginnen. Ook zouden er al foto’s gemaakt zijn voor haar kanaal waarmee ze de ‘grand opening’ zal inluiden. Hier alvast een opwarmertje:

Bron: