In een onverwachte wending lijkt de tv-familie Meiland een opmerkelijke stap terug te nemen naar hun verleden. Het is niemand ontgaan dat Nadège Coffinet drieënhalf jaar geleden abrupt uit hun leven werd verbannen. “Van de een op andere dag hoefde ze niet meer te komen,” onthult ze. De vraag die op ieders lippen brandt: waarom duikt ze nu plotseling weer op in hun leven?

Rob Goossens gaf destijds al een hint: “Word niet al te goede vrienden met de familie Meiland, want het kan maar op één manier eindigen.” En nu lijkt Nadège’s terugkeer in Chateau Meiland de tongen nog meer los te maken.

Caroline van Eeden een voormalig familie vriendin van de Meilandjes is er van overtuigd dat ze een verborgen agenda hebben. Ze stelt: “Wat ik nu zie gebeuren, is allemaal zó doorzichtig. Nadège zei in 2020 op social media dat ze enorm teleurgesteld was. Volgens haar hadden ze ‘geen gevoel’.”

Er waren geruchten dat Nadège net als Caroline, een explosief boek zou schrijven over de schaduwzijde van de familie. Caroline onthult in Party: “Ik weet dat ze ook een boekje open wilde doen over wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt bij deze familie. Maar nu paaien ze haar.” Ze suggereert dat de Meilandjes Nadège dichterbij halen om een eventuele onthulling te voorkomen. “Ze is straks weer te zien in de serie en dan ziet iedereen Nadège actief aan het werk in hun nieuwe pension Code Rosé. Nadège krijgt dan de credits van de kijkers en iedereen vindt de familie Meiland weer zo lief.”

Caroline heeft echter een scherpe waarschuwing: “Ze zijn, in mijn ogen, uitgekookt en doortrapt, om het product Meiland in stand te houden.” Ze herinnert ons eraan dat het dezelfde familie is die Nadège aan de kant zette toen ze kanker had. Ze concludeert: “Het is allemaal eigenbelang en schuldgevoel. Maar mij niet meer bellen.”

Bron: