De geruchtenmolen in showbizzland over de vermeende relatie tussen Fajah Lourens en Ruud de Wild is in volle gang. Ook Yvonne Coldewijer deelde deze week een bericht waarin ze schreef dat Ruud een ‘nieuwe vriendin’ heeft, waarmee ze doelde op Fajah. De ‘fitfluencer’ heeft gisteren bij Shownieuws gereageerd op de geruchten.

Ruud de Wild relatie

We beginnen bij het begin, want Ruud de Wild was tot vorig jaar samen met Olcay Gulsen. De twee lieten elkaar ‘los in de liefde’ en dus was Ruud weer op de markt. Dat gold ook voor Fajah Lourens. Ruud en Fajah zijn recent vaker samen gespot en dat bleek een voedingsbodem voor geruchten, want wat speelt er precies tussen hen?
Afgelopen donderdag plaatste Ruud een foto van het nieuwe boek van Fajah op Instagram, waarna de roddels opnieuw toenamen. Toen Yvonne Coldeweijer op haar social media daarna schreef dat Ruud een nieuwe liefde heeft, dachten veel mensen het zeker te weten: Fajah is de vrouw die Ruud nu geeft wat hij van Olcay al jaren niet meer kreeg, namelijk liefde en bedplezier.

Fajah Lourens reageert

Bij de boeklancering van haar nieuwe paperback heeft Shownieuws Fajah Lourens gevraagd hoe de vork in de steel zit. Fajah heeft haar woning in Purmerland te koop gezet en gaat verhuizen naar Spanje. Op de vraag of Ruud de Wild dan meegaat naar Spanje, volgt een duidelijk antwoord: ”Nee, nee ik heb niks met Ruud de Wild.”
Fajah gaat dus alleen naar Spanje, omdat de ‘prestatiedruk’ in Nederland haar te veel is geworden. ”Ik ben 42 en vind niet dat ik moet wachten tot ik 60 ben. Nu ben ik nog vitaal en wil ik doen waar ik gelukkig van wordt: dat is de zon en de dieren om mij heen. Mijn paarden verhuizen ook mee naar Spanje”, aldus de ‘fit-fluencer’.

Bron: