Daisy Piras gelooft in de onschuld van haar ex-schoonvader Marco Borsato. In de Youtube-show Allures van RUMAG deelt ze haar kant van het verhaal…

Daisy Piras spreekt openhartig over haar verleden met de Borsato familie en was erbij toen al het nieuws over de The Voice-rel naar buiten kwam. De impact was groot in het gezin, zegt de ex van Luca Borsato. ,,Hoe kan zoiets geen effect op je hebben? Zelfs ik kreeg domme reacties op mijn Instagram. Als ik dat dan zag bij de rest van de kinderen dacht ik echt: wat zijn sommige mensen vals dat je zulke dingen kan reageren…”

Oneens
‘Het klopt gewoon niet’ volgens Piras, en duidt op al het nieuws wat in de media staat. ,,Ik zeg niet wat waar en niet waar is, want dat weet ik zelf ook niet, maar als je iemand veroordeelt voor er überhaupt een rechtszaak is geweest”, aldus Daisy.

,,Geloof jij in Marco zijn onschuld?” vraagt Fawry not Sawry aan haar. ,,Ja. Zeker”, is Piras haar antwoord. ,,Ik vind het echt een super lief gezin. Heel liefdevol, heel warm. Ik heb me altijd thuis gevoeld”.

Nieuwe liefde Leontine
Wat Daisy van Leontine haar nieuwe liefde John Huiberts vindt? ,,Zegt me niks” en ,,niet lelijk”. Daisy is blij voor haar want ‘ik heb ook geen slecht woord over Leontine te zeggen’, aldus de ex van Luca.

Bekijk de show hier:

Bron: