Gerards vriend Bert overleed vorig jaar en dat zorgde bij Gerard voor gezondheidsproblemen. Hij vertelt nu hoe het met hem gaat.

Gerard Joling

Gerard Joling, de Nederlandse entertainer die altijd weet hoe hij een feestje moet bouwen! Met zijn onmiskenbare stemgeluid en charismatische persoonlijkheid heeft Gerard de harten van het publiek veroverd en is hij uitgegroeid tot een icoon in de Nederlandse entertainmentwereld.

Als zanger, presentator en allround showman heeft Gerard talloze hits op zijn naam staan en ontelbare gedenkwaardige momenten op televisie gecreëerd. Fans van Gerard smeken dan ook om meer van hem te zien op televisie. Zijn energie is grenzeloos en zijn passie voor muziek en entertainment is aanstekelijk.

Heftige periode

Gerard ging onlangs door een heftige periode en daar is hij nog steeds van aan het herstellen. Tijdens zijn vakantie op het zonnige Curaçao kreeg hij last van gordelroos. ‘De grap was dat ik dacht dat ik een zonne-allergie op mijn schouder had, dus ik ging heel vlug naar mijn huidarts.’ Het bleek de huidziekte te zijn. ‘Het zag er niet fraai uit. Ik kreeg een pilletje en zalfje, en dat gaat zeer voorspoedig. De jeuk is vertrokken en de pijn is weg.’

Gerard vertelt aan Shownieuws dat je gordelroos kan krijgen als je in één keer tot rust komt. ‘Het is een snufje ellende dat nog in mijn lijf zat. Een stukje verwerking misschien ook wel. Mijn goede vriend Bert is overleden en daarmee zat ik altijd op Curaçao, dus als je daar dan zit en de confrontatie er is, en iedereen begint erover, hakt dat er in’, legt hij uit. Dat gemis is en blijft natuurlijk enorm…

Bron: Shownieuws

Bron: